Добри вести. 3F Famed ќе присуствува на германскиот Хановер Месе од 5 април. Добредојдовте да ја посетиме нашата штанд и да разговараме за нашата соработка лице со лице со ниска реакција.

Нашата компанија секогаш ја проширува својата репутација на меѓународен бренд со правење реклами и присуство на сите видови на поврзани изложби за да им овозможи на повеќе клиенти да ја знаат нашата прецизност редуктор на менувачот.

Willе покажеме целосен асортиман на производи на изложбата, вклучувајќи и ниско ниво на реакција планетарна менувачка кутија за серво мотор и степер мотор, менувач без хармоничен погон за реакција за роботи, РВ редуктори за роботски споеви, серво мотор, степер мотор, мотор без четки, десен агол менувач, шуплива ротирачка маса / шуплив ротирачки активатор, планетарен менувач под прав агол на вртежен момент за серво мотор и степер мотор, мелење решетката и опрема.

Имаме еквивалентни големини на модели на планетарен менувач за да ги замениме Apex менувачот (AB серија, ABR серија, PII серија, PIIR серија, AT-ATB серија), shimpo geabox (VRL серија, VRSR серија, VRS серија), Neagart менувач (PLE, PLQE, PLHE, PLFE, WPLE, WPLQE серија), хармоничен погонски менувач (CSG, CSF, SHG, SHF, CSD, SHD серија), редуктори на Набетско RV (RV-E, RV-C, RVM, RV-CM, RV- ЕМ, FHA, FHD серии). За повеќе информации, посетете ја нашата http://www.3fgearbox.com

Добредојдовте во нашата штанд за преговори и проверете го нашиот квалитет.

Нашиот број на штанд е Д41 / 1, Сала 15. Го чекаме вашето доаѓање и ќе разговараме за нашата соработка. Искажете го вашето барање и ние ќе ве исполниме.

Познајте повеќе информации за нашите производи, посетете ја нашата веб-страница или можете да го скенирате следниот QR код за да не контактирате.