Kërkesat për aplikim në fushën CNC / mjet të makinerisë

Pajisja kryesore e vozitjes (kuti ingranazhesh planetare) e NCPC është e nevojshme ngurtësi e lartë rrotulluese dhe çift rrotullues i optimizuar.

Nëse pjesa e punës duhet të pozicionohet me saktësi, atëherë reagimi i pasëm i kutisë së ingranazheve planetare duhet të jetë shumë i vogël.

Sistemi i përpunimit të mjeteve, i cili është moduli kryesor i NCPC, kërkon mjet më të shkurtër që ndryshon kohën dhe kohën e konvertimit të çipit.

Shkurtimi i kohës ka nevojë për bashkëpunimin e ingranazheve planetare dhe servo motorit, revista me mjete drejtimi shpejt.

Pajisja për ndryshimin e mjetit ka nevojë për pozicionim të saktë të mjetit në pozicionin lëvizës; prandaj, kuti ingranazhi planetar

duhet të përshpejtohet në një kohë shumë të shkurtër, dhe të ruajë stabilitetin dhe reagimin e ulët në të njëjtën kohë, dhe kërkon që të jetë

të implementuara në situata të ndryshme ngarkese.