Lajme te mira. 3F Famed do të marrë pjesë në gjermanin Hannover Messe nga 5 Prilli. Mirëseardhjen për të vizituar kabinën tonë dhe për të folur në lidhje me bashkëpunimin tonë të ingranazhit të ulët të prapambetjes ballë për ballë.

Kompania jonë ka qenë gjithnjë duke e zgjeruar reputacionin e saj ndërkombëtar të markës duke bërë reklamë dhe duke marrë pjesë në të gjitha llojet e ekspozitave të ndërlidhura për të lejuar më shumë klientë që të dinë kutinë tonë të reduktimit të saktësisë.

Ne do të tregojmë gamën e plotë të produkteve në ekspozitë duke përfshirë ingranazhin e ulët të prapambetjes së prapambetjes plastike për motor servo dhe motor stepper, kutinë e lëvizjes pa lëvizje harmonike pa lëvizje për armët e robotit, reduktorët RV për nyjet e robotëve, servo motorët, motorët hapësorë, motorët pa furça, këndin e duhur të këndit kuti ingranazhi, tavolinë rrotulluese e uritur / aktrues rrotullues i uritur, kuti ingranazhi planetar me kënd të lartë të çift rrotullues për motor servo dhe motor stepper, rafti i mprehtë dhe veshje.

Ne kemi madhësi ekuivalente modeli të ingranazheve planetare për të zëvendësuar kutinë e ingranazheve Apex (seri AB, seri ABR, seri PII, seri PIIR, AT-ATB Series), shimpo geabox (seri VRL, seri VRSR, seri VRS), kuti ingranazhi Neagart (PLE, PLQE, PLHE, PLFE, WPLE, WPLQE Series), Kuti ingranazhi Harmonic (CSG, CSF, SHG, SHF, CSD, SHD Series), Reduktorë RV Nabtesco (RV-E, RV-C, RVM, RV-CM, RV- Seritë EM, FHA, FHD). Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni tonë http://www.3fgearbox.com

Mirë se vini në stendën tonë për negociata dhe kontrolloni cilësinë tonë.

Numri i kabinës sonë është D41 / 1, Salla 15. Ne jemi duke pritur për ardhjen tuaj dhe të flasim për bashkëpunimin tonë. Zëri kërkesën tuaj, dhe ne do t'ju takojmë.

Dini më shumë informacion në lidhje me produktet tona, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit ose mund të skanoni kodin e mëposhtëm QR për të na kontaktuar.